Σαμποτάροντας τον εαυτό μας
November 20, 2016
Οι 12 Νόμοι Του Κάρμα
March 31, 2017

Του  Bob Proctor

Aν θαυμάζεις και απορείς για ανθρώπους που έχτισαν περιουσία και φήμη από τη μετριότητα, μπήκαν στα σαλόνια του πλούτου από την αφάνεια, για κάποια μικρά μαγαζιά που έγιναν κολοσσοί …… και νομίζεις ότι εδώ συμβαίνει κάτι μαγικό,……… δεν είναι τίποτα άλλο από την ίδια τη ζωή και το παιχνίδι της και από κάποιους που το αλλάζουν με έναν αόρατο τρόπο. Αυτό είναι μαγεία, η ίδια η ζωή είναι μαγεία !

Η ζωή μπορεί να γίνει φανταστική, αλλά χρειάζεται να την κάνουμε να γίνει, δεν μπορεί να γίνει τυχαία. Οτιδήποτε δημιουργούμε πιστά και μεθοδικά με το μυαλό μας, αργά ή γρήγορα θα το έχουμε στα χέρια μας! Οι ιδέες υπάρχουν στο απέραντο σύμπαν, σαν αρχέτυπα. Η σκέψη τις φέρνει στον κόσμο και τους δίνει ζωή.

Ζήτησέ το και θα σου δοθεί!

Πίστεψέ το και θα γίνει!

Οι νόμοι της επιτυχίας είναι το ίδιο διαθέσιμοι και δουλεύουν το ίδιο για κάθε άνθρωπο, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται. Οι άλλοι βλέπουν μόνο το σώμα μας και τα έργα μας. Δε βλέπουν το μυαλό μας. Με αυτό που οι άλλοι δε βλέπουν, με την αόρατη σύλληψη και δύναμη που έχει, χτίζεται η μαγεία! Εκείνα που δεν μπορείς να αλλάξεις είναι οι άλλοι και οι συνθήκες. Μπορείς μόνο να αλλάξεις τον εαυτό σου! Και μέσα από αυτό, το δικό σου κόσμο.

 

facebook chat