Καλώς ήλθες!

Η ιστορία μου είναι ένα ανεκπλήρωτη πορεία, που σε αυτή τη φάση του χρόνου αναζητά τον αληθινό σκοπό της.

Είμαι πάντα ένα αιώνιο παιδί με μυαλό περίεργο και άγρυπνο. Για αυτό και είχα τη συμπάθεια από τα παιδιά που είχα στις τάξεις μου για 16 χρόνια. Δεν βρισκόμουν στο σχολείο πάντα….

Το ‘μέσα’ μου δε φαίνεται εύκολα, έκπληξη όποιος με γνώρισε σε βάθος…

Έχω ευαισθησία, δεκτικότητα, καλή ακρόαση της ΄μέσα φωνής’ άλλων ανθρώπων.
Είμαι ταγμένος στην αναζήτηση της αλήθειας, επιλεκτικός και απαιτητικός σε επιλογές, λατρεύω την πρωτοτυπία και το ανοιχτό πνεύμα.

Λειτουργώ με την προαίσθηση και την πρώτη εντύπωση.

Η εσωτερική μου φωνή με κινεί στην επιτυχία και όχι οι επιρροές των άλλων.

Κάποια βιώματα από την παιδική μου ζωή και τη δύσκολη εφηβεία, με επηρεάζουν ακόμα.. Ψεύτικη εικόνα η φαινομενική προσκόλληση, η επιφύλαξη, η παρόρμηση, ψεύτικη και η δήθεν κοινωνική μου αδράνεια…

Απεχθάνομαι τη ρουτίνα, τους κανόνες τυπικότητας και μικροαστισμού για να ενταχτώ κοινωνικά. Με απογοητεύει η μετριότητα, με  αναστατώνει τόσο μια όμορφη ιδέα, όσο και μια επιθυμητή γυναίκα. Και τα δύο αυτά δεν έχουν τόπο, χρόνο και  ηλικία! Οι ιδέες είναι η τροφή και το νερό μου, ο λόγος και το χάρισμά μου.

Με γοητεύει η προσωπική επαφή και η στενή σχέση με τον καθένα που έρχεται κοντά μου, για να πάρει γνώση, καθοδήγηση, να ανανεωθεί, να αλλάξει πορεία και να ενώσει τη ζωή του με ένα ΄χρυσό΄ πρόσωπο που του φέρνει ο έρωτας και η καλή τύχη, με άλλα λόγια να δώσει χρώμα, άρωμα και λάμψη στη δική του ζωή….

Είμαι λάτρης της υλικής ευμάρειας ως θεμέλιο για καλή ζωή και για δημιουργία θεάρεστου έργου.

Ανθρωπιστής αλλά και πνευματικά αμερόληπτος εξετάζω εξονυχιστικά, ανατέμνω και αξιολογώ πριν αποδεχτώ.

Συναγωνίζομαι τον εαυτό μου, έχω κίνητρο επιτυχίας ισχυρό όταν το εγχείρημα φωτίζεται από το πνεύμα

Πιστεύω βαθιά στον έρωτα, επειδή τον αναζήτησα έντονα. Εννοώ την ένωση του αρσενικού και του θηλυκού, που γεμίζει κενά και αδυναμίες, ικανοποιεί ανάγκες, επιθυμίες, ακόμη και για χάρη της  επιβίωσης, ή για το συμφέρον. Ο έρωτας και το σεξ είναι μοίρασμα ψυχής, προσφοράς, ευγνωμοσύνης στη ζωή και το Θεό.
Εγγυώμαι για τον καθένα/την κάθε μία, ότι η πιο ασφαλής πορεία για την πρόοδο, την αλλαγή, τη δικαίωση και την εκπλήρωση, είναι ο δικός του/της ‘θεϊκός δρόμος’, η δική του /της αλήθεια,  η κατάθεση του δικού του/της αναμενόμενου έργου. Που ίσως δεν είναι αυτό που παράγει τώρα, εκεί που βρίσκεται…

Θέλω να διαθέτω επιρροή και να δίνω ότι μπορώ με αγάπη για τους άλλους. Να γίνω θεμέλιο στήριξης ανθρώπων.

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου να με γνωρίσεις!

  Άκης
facebook chat