ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ
April 12, 2021
ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
October 8, 2021

‘’Θέλω να βγάλω 1.000.000 Εuro ‘’

Ακούω αυτές τις λέξεις συχνά, αλλά συνήθως ακούγονται περισσότερο σαν εξομολόγηση παρά περήφανη διεκδίκηση.

Άκου, το να θέλεις περισσότερα χρήματα είναι φυσικό. Δεν υπάρχει τίποτα ντροπιαστικό στο να θέλεις μια καλύτερη ζωή. Το περιορισμένο εισόδημα εμποδίζει τις επιλογές, την ελευθερία και την ποιότητα ζωής μας. Επίσης, μας εμποδίζει από το να είμαστε σε θέση να έχουμε ουσιαστικό αντίκτυπο στις ζωές των άλλων. Έτσι, ας αφήσουμε κάθε ενοχή, ντροπή ή συναισθήματα αναξιότητας και ας προχωρήσουμε με την αλλαγή του προγραμματισμού σας με στόχο την οικονομική άνεση και ευημερία

 

Η έλλειψη επίγνωσης είναι υπεύθυνη για την ίσως άβολη οικονομική σας κατάσταση. Το πρώτο που αξίζει να θυμάστε είναι ότι κάποιος  δεν κερδίζει 100.000 Ε το χρόνο επειδή θέλει να κερδίζει τόσα. Κερδίζει 100.000 Ε το χρόνο επειδή δεν ξέρει πώς να κερδίσει 100.000 Ε το μήνα!

 

Aν τα χρήματα μπορούσαν να μιλήσουν, τι θα έλεγaν για τη σχέση τους μαζί μας;

Φανταστείτε τα χρήματα να γράφουν ένα γράμμα σε σας που να απαντά στα εξής:

 

  • Ποιες αναμνήσεις έχουν από τη σχέση σας ως τώρα;
  • Τι νιώθουν όταν έχετε αρκετά και τι όταν σας λείπουν ;
  • Ποια περίοδο είχατε την καλύτερη σχέση και γιατί;
  • Τι ακούνε ότι λέτε για την οικονομική σας κατάσταση και γενικά για την οικονομική ευημερία ;
  • Πόσο συνεπείς είστε με αυτά που πιστεύετε, αν είναι θετικά;
  • Τι θα έλεγαν για τα όρια, για το ‘’ταβάνι’’ σας; Αν έχετε, σε τι ποσό το έχετε ορίσει;
  • Τι θα σας ζητούσαν να κάνετε διαφορετικά για να βελτιώσετε τη σχέση σας ;

Πιστέψτε με, αξίζει κάθε λεπτό για να ευαισθητοποιηθείτε για το πώς σκέφτεστε, πώς νιώθετε και πώς συμπεριφέρεστε όταν πρόκειται για τα χρήματα. Αν όμως συμβαίνει να πιστεύετε ότι τα χρήματα είναι μόνο για την υγεία και τα απαραίτητα, δεν χρειάζεται να μάθετε περισσότερα.

Λίγοι κατανοούν την απλή αλήθεια, ότι το μόνο που χρειάζεται για να βελτιώσουμε το εισόδημά μας είναι να συνδεθούμε με πιο υγιείς και ανώτερες αντιλήψεις για τη ροή του πλούτου και της ευημερίας. Ο πλούτος είναι ενέργεια και οι περισσότεροι από εμάς στραγγαλίζουν αυτήν την άπειρη δυνατότητα με ενεργειακά ‘’φτωχές’’ σκέψεις απαξίας, αμφιβολίας, φόβου και μομφής και έτσι την αποκόπτουν άμεσα και για τα καλά. Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε ήδη στη διάθεσή μας ΟΛΑ όσα είναι απαραίτητα για την παραγωγή ευημερίας. Τα μυστικό της επιτυχίας είναι να γνωρίζουμε τι ζητάμε, να επικοινωνούμε καθημερινά με τους στόχους μας και να έχουμε πεποίθηση ότι αργά ή γρήγορα θα τους κερδίσουμε.

 

Μέχρι σήμερα ίσως να ζούσατε με την ψεύτικη αντίληψη ότι ‘’αρκεί μόνο η επιθυμία για να πετύχεις κάτι καλύτερο’’. Η πικρή αλήθεια είναι ότι αν δεν συνδυάσετε την επιθυμία με την βεβαιότητα ότι θα λάβετε αυτό το καλύτερο, θα μείνετε στα ίδια. Για αυτό κάποιοι που δεν το πιστεύουν 100%, φτάνουν ακόμη και να ζητούν δάνειο, να ρισκάρουν χρήματα και περιουσία. Η δική μου συμβουλή είναι να επενδύσετε στις εκρηκτικές δυνάμεις του μυαλού, έμφυτες σε όλους ανεξαίρετα, γονίδια από την θεϊκή – πνευματική μας ουσία. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

 

 EΠΙΘΥΜΙΑ + ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

 

Η επιθυμία χωρίς σιγουριά επιτυχίας δεν είναι τίποτα περισσότερο από ‘’ευσεβής πόθος’’. Δυστυχώς, οι περισσότεροι, δεν καλλιεργούν τους πόθους τους μέχρι να ανθίσουν, αντίθετα, τους αφήνουν στην τύχη και σε άλλους παράγοντες, για αυτό και δύσκολα αλλάζουν επίπεδο και προοπτική. Δεν μπορείς να έχεις πλούτο, άνεση ή επάρκεια αν δεν τα φανταστείς πρώτα  μέσα στο μυαλό σου!

Η ευημερία, με τη σωστή της έννοια, είναι η επίγνωση της αφθονίας, της ολότητας και της πληρότητας που είναι διαθέσιμα τόσο στο φυσικό όσο και στο πνευματικό βασίλειο. Να κάτι να θυμάστε πάντα: Δεν υπάρχει ποτέ και ποτέ δεν υπήρξε έλλειψη ή φτώχεια εκτός από εκείνη που δημιουργήσαμε για τον εαυτό μας μέσα από τη ‘’φτωχή’’ μας επίγνωση.

Για όλα αυτά, σας ενθαρρύνω, εδώ και τώρα, να αλλάξετε τους παλιούς άβολους, αφανείς, ασυνείδητους τρόπους που σκέπτεστε για τον εαυτό σας και τα χρήματα. Το συνειδητό σας μυαλό στην κορυφή του κεφαλιού σας ίσως χρειάζεται νέες πεποιθήσεις και εικόνες για να τις κατεβάσει στο υποσυνείδητο μυαλό, το βαρόμετρο για το κλίμα που επικρατεί στη ζωή μας. Εκεί βρίσκονται τα συναισθήματα,  τα σπέρματα από τις αξίες, τα χαρίσματα και τις δυνάμεις που διαθέτουμε από τη γέννησή μας και από το πνεύμα, εκεί τα αληθινά ‘πιστεύω’ μας, η  αληθινή εικόνα του εαυτού, οι φόβοι, τα τραύματα, τα ανεκπλήρωτα, οι γονείς, οι πρόγονοι, η κουλτούρα της οικογένειας, οι αιτίες που μένουμε ανώριμοι, στάσιμοι ή επιβιώνουμε. Το υποσυνείδητο δέχεται ό,τι σκεπτόμαστε, άσχετα αν είναι πραγματικό, επικίνδυνο, ψεύτικο ή φανταστικό. Η πιο γνωστές του αντιδράσεις είναι η προστασία της ασφάλειας (στασιμότητα), η ενίσχυση του παιδικού και γονεϊκού εαυτού και η αντίσταση στις αλλαγές. Να η ευκαιρία να ανοίξουμε επαφή μαζί του και να εντυπώσουμε νέα στοιχεία, ανάμεσά τους και τη θετική σχέση με το χρήμα και την οικονομική άνεση. Αν αυτό γίνει, από εκεί και πάρα εκείνο ανοίγει τους δρόμους και τις ευκαιρίες!

 

Το ρεύμα της αφθονίας κατευθύνεται πάντα προς ένα ανοιχτό, θερμό και δεκτικό μυαλό. Ένα μυαλό γίνεται ‘’θερμό’’, όταν γίνεται εργαστήρι σκέψεων και ιδεών ευημερίας. Όπως ο καλός κηπουρός κάθε μέρα ραντίζει και περιποιείται τον κήπο του, και συγχρόνως εξαφανίζει τα ζιζάνια, έτσι και εμείς εμφυτεύουμε υπερ-θετικές δηλώσεις προς το υποσυνείδητο μυαλό, τον ανώτερο εαυτό και το σύμπαν, αξίες και ποιότητες που εξυψώνουν την προσωπική δόνηση, την πεποίθηση και χαράζουν ασφαλή πορεία προς το ζητούμενο. Με άλλα λόγια, η απόσταση προς την επιτυχία λιγοστεύει και το καλό νέο έρχεται στο σωστό χρόνο. Προσέχετε να εργάζεστε πάνω σε ένα οικονομικό στόχο, μία επιθυμία κάθε φορά, όχι παραπάνω.

 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΑΦΙΣΑ

 

                      Γεννήθηκα πλούσιος-α !

 

Και τώρα είμαι ευγνώμων που τα χρήματα έρχονται σε μένα

σε αυξημένη ποσότητα, από πολλές πηγές και σε

συνεχή βάση!!

 

Εξασκηθείτε σε αυτό ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και θα αρχίσετε να βιώνετε χαρούμενα και συγχρονιστικά γεγονότα που σηματοδοτούν ότι το οικονομικό σας επίπεδο, αργά αλλά σταθερά ανεβαίνει και σας προκαλεί να μην είστε ικανοποιημένοι.

Βρείτε και διαβάστε τα δύο βιβλία που ακολουθούν. Μέσα σε αυτά υπάρχουν αρκετοί τρόποι εργασίας, για να επιλέξετε όποιους σας ταριάζουν

 

   

Ξέρω ότι θα ευχαριστηθείτε με αυτή τη νέα επίγνωση για τη σχέση  με το χρήμα.

Στην επιτυχία σας!

 

Άκης Ρόμας

 

 

 

 

 

facebook chat