Η Ζωή Είναι Μαγική
February 5, 2017
Ο έρωτας, το μεγάλο στοίχημα
April 1, 2017

 

Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΡΟΗ, ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

 

ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ Η ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΤΟ  ΠΩΣ ΡΙΖΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ Η ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ – ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ …….

 

 

1.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΟΜΟΣ: Ό,τι είμαστε και βγάζουμε προς τα έξω, το ίδιο επιστρέφει στη ζωή μας

2.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ: Το Σύμπαν δεν είναι ξεχωριστό από εμάς, είμαστε ουσία του. Η ψυχή και του μυαλό του καθένα μας είναι κέντρα Θεϊκής ενέργειας.

3.O NOMOΣ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ: Πρέπει να αποδεχτούμε την αλήθεια μας και να συγχωρήσουμε, με αγάπη, τα βάρη και τα λάθη μας, αν θέλουμε να αλλάξουμε.

4.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: Αν ‘ταξιδεύεις’ στο μέλλον, ζεις με το άγχος. Αν θυμάσαι στιγμές από το παρελθόν που δε σου φέρνουν ευτυχία, τότε ζεις με τη θλίψη. Αν είσαι στο ’εδώ και τα τώρα’, ζεις με την ομορφιά, τις ευκαιρίες, τις δυνατότητες που έχει το παρόν, η κάθε ξεχωριστή μέρα και με αυτά επεκτείνεσαι. Πιστεύουμε….ότι η ευτυχία είναι κάπου – οπουδήποτε αλλού – εκτός από εδώ, και ξοδεύουμε το χρόνο μας ψάχνοντας για αυτό, χωρίς να νιώθουμε ότι είναι ήδη μαζί μας. Είναι ακριβώς εδώ, μαζί με τον εαυτό μας, είναι ακριβώς εκεί που θέλουμε να είναι, γιατί όταν είμαστε απόλυτα στο ‘εδώ’, αυτή τη στιγμή γίνεται ότι πιο πολύτιμο, ευχάριστο, απολαυστικό και εκπληκτικό μπορεί να υπάρχει! Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να είμαστε στο τώρα και να το βιώνουμε ολικά, χωρίς να κρίνουμε λογικά αυτό που μας συμβαίνει. Χωρίς προσδοκίες, λαχτάρες ή επιφυλάξεις,

 %ce%bf%ce%b9-12-%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%b1

 H ζωή είναι ό,τι σου συμβαίνει, ενώ είσαι απασχολημένος για άλλα πράγματα.’’  John Lenon

‘’ Αν δε ζεις στο τώρα, ή περιμένεις με αγωνία την αβέβαιο μέλλον, ή τον πόνο και τις ενοχές από το πριν’’ Jim Carrey

 

  1. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ: Για ότι συμβαίνει στη ζωή μας, για κάθε άνοδο και πτώση μας, επιτυχία ή αποτυχία η ευθύνη είναι δική μας. Για αυτό ας μη χρεώνουμε τα άβολα και τα δύσκολα που περνάμε, στην τύχη, στις συνθήκες ή στους άλλους.

6.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ: Στο Σύμπαν δεν υπάρχει διάκριση στο χρόνο. Όλα, παρελθόν, παρόν και μέλλον είναι σε σύνδεση με κάθε στιγμή που ζούμε.

  1. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ: Δε μπορούμε να σκεπτόμαστε δύο πράγματα την ίδια στιγμή.
  2. O NOMΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: Θα σου ζητιέται πάντα να κάνεις τα λόγια σου πράξη.
  3. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ‘ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ’: Μοιάζει με το νόμο της προσωπικής ανάπτυξης. Έχουμε δύο συγγενείς νόμους για το πιο σημαντικό πεδίο δράσης. Το παρόν είναι το μόνο που μπορούμε να αλλάζουμε!
  4. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ: Η ιστορία μας θα επαναλαμβάνεται, μέχρι να μάθουμε τα μαθήματα που μας φέρνει το κάρμα και να αλλάξουμε τρόπους και δρόμο.
  5. O ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ: Οι ανταμοιβές θέλουν χρόνο και επιμονή. Τίποτα δεν έρχεται μέσα σε μια νύχτα.

12.Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ: Το σημαντικό για σένα, είναι ξεχωριστό από τους άλλους. Δεν βγαίνει κάτι σημαντικό όταν εργάζεσαι μόνος σου και δεν μοιράζεσαι το έργο με άλλους. Όλα τα μεγάλα έργα έχουν μέσα τους το σπέρμα του ομαδικού πνεύματος. Η δική σου αξία ενώνεται με εκείνη των άλλων και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Όμως η έμπνευση είναι ένα προσωπικό δώρο του Θεού για την εξέλιξη σου.  Μαθαίνεις να βρίσκεις τα σημαντικά είτε από μόνος-η σου, είτε μαζί με τους άλλους.

 

 

https://ideas4success.wordpress.com/2013/02/03/thelawofsignificance/

Ed and Deb Shapiro:Wherever You Go, There You Are:

http://huggingtonpost.com/

 

 

 

facebook chat