Οι 12 Νόμοι Του Κάρμα
March 31, 2017
7 Συνήθειες Για Ένα Νέο Μοντέλο Ζωής
April 28, 2017

Πώς να πλησιάζω κάποιον/α που μου αρέσει και να με γοητεύει;

Kαι αν αυτός/η έχει άλλο γούστο και άλλα ‘θέλω’; Η αλήθεια είναι ο πιο σοφός οδηγός. Ας το βάλουμε για τα καλά στο μυαλό μας, ότι δεν αρέσουμε σε όλους! Εκτός αν ίσως είμαστε ένα διάσημο πρόσωπο, έχουμε υψηλή δόνηση και αυτοπεποίθηση ή και γνωρίζουμε την τέχνη της γοητείας και της αποπλάνησης των άλλων, για δικούς μας λόγους…

Ακολουθείς το αίσθημα και το πάθος σου για ένα άνδρα ή μια γυναίκα, αλλά γνωρίζεις ότι κι εσύ πρέπει να διαθέτεις θέματα που το άλλο πρόσωπο θαυμάζει και εκτιμά στο αντίθετο φύλο. Ένα άλλο + που ενισχύει την έλξη, είναι αν υπάρχει κάτι κοινό με τα βιώματα, τις ιδέες, τα αγαπημένα και τα όνειρα του άλλου.  Όχι όλα, αλλά έστω κάτι από αυτά! Υπάρχουν ακόμη δύο ανώτερες αλήθειες από  τη σοφία της επιτυχίας στον έρωτα:  Να γνωρίζεις την ουσία σου, τον τύπο σου, αυτούς που σου έρχονται ‘κουτί’, αυτούς που αν τους θέλεις τους κερδίζεις με θέληση και αγώνα…και εκείνους/ες που είναι αδιάφοροι/ες και ξένοι/ες με σένα, εκτός αν δε σε πειράζει να βουτάς μέσα στα λάθη και στις αποτυχίες για να γίνεσαι καλύτερος/η. Τα αρχέτυπα των ανθρώπινων χαρακτήρων, σχέσεων και πράξεων προέρχονται από τους χαρακτήρες, τα σύμβολα και τις σχέσεις των αρχαίων Ελλήνων Θεών που μετουσιώθηκαν σε τύπους σύμβολα και σχέσεις των πλανητών μέσα από τη σοφία της Αστρολογίας.

Δε γίνεται κάθε άνδρας να είναι ένας Don Juan, ούτε κάθε κορίτσι μια Marylin Monroe…Το να έχεις άγνοια ή να είσαι αδιάφορος για την αλήθεια, τους κανόνες και τη σοφία του έρωτα, είναι η ρίζα που γεννά τις λάθος επιλογές, τη δυσμένεια και την αποτυχία!

Δεν αναγνωρίζεις το επόμενο ταίρι σου με την πρώτη, σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Αν σε ενδιαφέρει, φροντίζεις να κρατάς επαφή και να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς κενά και περιττά παιχνίδια εντυπωσιασμού. Χωρίς να είσαι ενθουσιασμένος/η ή να δείχνεις ‘τρελαμένος/η΄, κάτι που ρίχνει και υποτιμά αρκετά την αξία σου. Μην κάνεις το λάθος και χαλάς τη μέρα και τη διάθεσή σου μόνο σε ένα πρόσωπο, χωρίς αυτό να είναι ήδη δικό σου! Τις πιο πολλές φορές, τα δείγματα ότι το ενδιαφέρον είναι κοινό, έρχονται από τη γυναίκα. Μέσα από την επαφή, στη συνέχεια βγαίνουν μόνα τους τα ‘θέλω/δε θέλω’ του καθένα και τα σημεία που θέλουν μεταξύ σας φροντίδα και προσπάθεια. Όλα τα κενά και οι ατέλειες καλύπτονται, αν γνωρίζουμε καλά τον εαυτό μας και τον άλλο και αν νιώθουμε ότι  έχουμε βάλει στόχο να έχουμε τον άλλο !

 

ΑΝ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΓΩΪΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΨΙΑ, ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΝΑ ΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΆ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Η ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.

  • ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜBΑΙΝΕΙ;
  • ΠΏΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ AYTO TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
  • ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ;
  • MΗΠΩΣ ΚΑΤΙ ΞΕΠΕΡΝΆ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΕΙΆΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ;

ΑΝ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΊΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΟΦΟΙ, ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΛΑΘH, ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ.

ΟΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ…..ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΑΙΡΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ!!  ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ!

ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ‘ΚΡΥΩΣΕΙ’, ΑΣ  ΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ, ΕΤΣΙ ΦΩΤΕΙΝΌ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΤΟ ΜΥΑΛΌ!

ΡΟΛΟΙ:

Ο άνδρας αλλού θέλει/βλέπει τη γυναίκα, φίλη, αλλού υφιστάμενο, αλλού συνεργάτη, αλλού με θαυμασμό, στη σχέση όμως, κάτι από όλα αυτά αλλά πάνω από όλα θηλυκό!

Η γυναίκα αλλού θέλει/βλέπει τον άνδρα φίλο, αλλού συνεργάτη, αλλού υφιστάμενο, αλλού με θαυμασμό, στη σχέση όμως τον θέλει ικανό, δημιουργικό, υπεύθυνο, δοτικό και αρσενικό!

Ο έρωτας είναι το μεγάλο μας πάθος και το μεγάλο μας  στοίχημα!!

 

Άκης Ρόμας

 

 

 

facebook chat