Ψυχοκυβερνητική: Η Ψυχολογία Της Εικόνας του ΄Εγώ’
June 3, 2017
Το κυνήγι για ένα νέο έρωτα (συμβουλές για άνδρες)
September 3, 2018

 

Το ψηφιακό παζάρι των ευκαιριών για σχέση, σεξ και γάμο μέσα σε ένα παγκόσμιο χωριό έχει γίνει πιο οικείο από τις βραδινές παρέες και πιο ελκυστικό από τις εκδρομές και τα ταξίδια. Μόνο πώς εκεί μέσα η άγονη, εθιστική, φοβική και κακόγουστη επικοινωνία, η άγνοια της τέχνης του φλερτ και ο αφελής σεξισμός του άνδρα, παράγουν άμυνα, άρνηση, υποψία και ειρωνεία από τη σιωπή και τα λόγια της γυναίκας, που περιμένει πάντα ένα άρχοντα να γεμίζει την άδεια της καρδιά, που έχει στερέψει από αγάπη και τρυφερότητα ή υποφέρει μέσα σε μια σχέση, χωρίς να λείπουν όμως και οι καλές συμπτώσεις.

Θα μοιραστώ απλά λίγες ιδέες για τους άνδρες που κυνηγούν την τύχη τους, στο θέατρο της ψευδαίσθησης. Για να βγαίνουν γρήγορα από το τέλμα, να βάζουν γνώση και αλήθεια στο παιχνίδι και να διαχέουν αληθινή αξία στο μυαλό της γυναίκας που ποθούν να κερδίσουν.

Μάθημα 1
Μη χάνεις το χρόνο σου σε εκείνη που, όσο κι αν προσπαθείς να διακρίνεις την ακριβή εικόνα της…
• δεν προβάλει αξιόπιστη εικόνα
• δεν απαντά αν η εικόνα ανήκει στην ίδια
• δε δίνει πληροφορίες για την ίδια
• δεν απαντά με αξιόπιστο τρόπο
• μεταθέτει τη συζήτηση σε σένα ή πιάνεται από κάτι άλλο
• μιλά με τόνο ουδέτερο ή αδιάφορο
• σχολιάζει με υποψία κάτι δικό σου ή από τα λόγια σου
• λέει μόνο ΄καλημέρα’ ή απλά ‘ευχαριστώ’… Είναι πολλές που μπαίνουν απλά για να αποθεώσουν τον εαυτό τους ή την ψεύτικη εικόνα τους ή ακόμη να σε στείλουν στο Facebook όπου έχουν βάλει άλλα 3.000 πρόβατα..
• Δεν ζητά να μάθει για σένα
• Διακόπτει την επαφή χωρίς να εξηγεί το λόγο
• Δεν προβάλει ολοκληρωμένη όψη από το σώμα της ή αρνείται και διστάζει να το κάνει
Αν θέλεις να επιμείνεις σε ένα μόνο πρόσωπο, βάλε ένα μήνυμα στο profile σου, ότι βρίσκεσαι εκεί μόνο για αυτήν…

 

 

 

Μάθημα 2
Για να διαπιστώσεις αν κάποια που αποκρύπτει την εικόνα της είναι όμορφη ή αξιόλογη, παίξε με τα λόγια και με ένα ευγενικό ή χαριτωμένο τρόπο δείξε της ότι το πιστεύεις! Στείλε το μυαλό της στο σώμα της και στην αίσθηση που έχει για την εικόνα της, που, για κάποιο λόγο δεν θέλει να έχετε ιδέα για αυτό. Θα προτιμά ίσως, από το παράθυρό της, να τσεκάρει και να επιλέγει με ασφάλεια. Κανένας λόγος να εκτίθενται για να τις βρουν φίλες, παιδιά και συγγενείς εκεί μέσα… Εδώ έχει γίνει το δεύτερο σπίτι σε όλους…. Μην ξεχνάς ότι πολλές από αυτές είναι σε σχέση ή σε γάμο και παίρνουν δωρεάν άφθονη αυτοεκτίμηση, καθώς γεμίζουν τον άδειο χρόνο τους με μια ουρά από άνδρες να περιμένουν με αγωνία…… Είναι που το έχουν πολλές να πιστεύουν..…ότι πέσουν μπροστά σε 100 βατράχους, αμέσως μετά τους περιμένει ο Πρίγκηπας… Αν έχεις όρεξη να τρέξεις πιο γρήγορα, ρώτα την στα ίσια αν της αρέσει η εικόνα σου, αφού είσαι ήδη ειλικρινής με τον εαυτό σου και την έχεις πιστοποιήσει…
Σειρά της τώρα….Αν την αγγίζουν τα λόγια σας και δείξει ότι της αρέσει αυτό το ύφος, αν μαζί με αυτό της αρέσει η εικόνα σας, θα έχει κάθε λόγο να ρίξει στο παράθυρο του διαλόγου την πολυπόθητη εικόνα….Και τότε η επιλογή δική σου ! Μια αξιόπιστη και έντιμη κυρία που δεν είναι τόσο όμορφη, δε διστάζει να το πει καθαρά για να μην ξοδέψει το χρόνο σας, ελπίζοντας ότι ίσως θα είστε ανοιχτός να μιλήσετε για άλλα πιο ιδανικά, φιλικά και προσιτά θέματα σε μια σχέση.
Μια κυρία που έχει λίγο από διαίσθηση και διακρίνει σε σας κάτι ξεχωριστό ανάμεσα σε 100ες είναι επίσης ένας πολύ καλός λόγος να το πάτε παραπέρα. Αν αυτό το ταλέντο το έχεις κι εσύ, θα κρατήσεις τον εαυτό σου μακριά από αταίριαστες και μίζερες περιπτώσεις που είναι μόνες καιρό, βαρεμένες, έχουν στεγνώσει από έρωτα και αισθήματα, το έχουν για passtime ή μήπως και βρουν δουλειά ή και χρήματα από κάποιους φτηνούς και ανόητους ‘’άνδρες έτοιμους για όλα’’ που δεν τους κοιτά γυναίκα ούτε στα παζάρια.
Αυτό που θα λέγεται επιτυχία είναι, όταν με ένα δικό σου τρόπο, με το κέφι σου και τη θετική σου ενέργεια, να ψαρέψεις μια μόνη κυρία με γοητεία, καλή θέληση και ανοιχτό πνεύμα, όσο κι αν τώρα τελευταία ένα τέτοιο είδος είναι σπάνιο. Το δικαίωμα της ψυχής να ανθίσει με λίπασμα τον έρωτα έχει γίνει το πιο ακριβά διαπραγματεύσιμο αγαθό στη φοβική και γεμάτη πλάνη ανθρώπινη χλωρίδα, αν μπορώ να κρίνω με τις εικόνες που παίρνω από την Ελλάδα.

 

 

Μάθημα 3
Ποτέ μην κάνεις μια επικοινωνία ‘στο ξεκάρφωτο’ με ένα πρόσωπο που αρχικά η εικόνα του/της σε κάνει να σκέπτεσαι όμορφα. Να κάποια μυστικά από τη σοφία της αποπλάνησης που ανοίγουν διάπλατα το κανάλι της ενέργειας μεταξύ σας:
• Θα πρέπει να έχεις κάτι για το οποίο θα είναι τυχερή αν σε γνωρίσει. Και αυτό ας μην είναι μόνο το γραμμωμένο σου σώμα, το αρρενωπό σου δέρμα, ή το παιδικό σου πρόσωπο με τα εκφραστικά μάτια
• Πάντα γράφεις για να στείλεις ένα μήνυμα που ενδιαφέρει αυτήν που έχεις απέναντί σου, όχι τις γυναίκες γενικά…
• Βρίσκεις το πιο ενδιαφέρον στοιχείο από τη σελίδα της και επενδύεις πάνω σε αυτό, μέσα από το χιούμορ και τη φαντασία σου… Το μέρος που θέλει να ταξιδέψει, το ζωάκι που λατρεύει, το βιβλίο ή την ταινία που την έκανε και ρίγησε… το παιδάκι της, αν έχει χωρίσει…. Δεν υπάρχει τίποτα σαχλό ή άχαρο για έναν άνδρα, αν αυτό φέρνει χαμόγελο στη γυναίκα. Όπως τα παραμύθια που διάβαζε μικρή….
• Ζήτα από τον πάροχο του χώρου επικοινωνίας να αναβαθμίσει το προφίλ σου για να μπεις στα elite ή πιο προβεβλημένα μέλη.

Μάθημα 4
Προχώρα με εκείνη που έρχεται προς το μέρος σου και η ίδια! Μην χάνεις το χρόνο σου σε εκείνη που παραμένει ακίνητη ή σιωπηλή, κινείται και σε άλλους δρόμους πέρα από το δικό σας, δεν έχετε καταφέρει να βρείτε καλό κλίμα και ίδιο τόνο, να βγάλετε χαμόγελο, ακόμα και μέσα από μια άχαρη και ανούσια πρώτη επαφή στο θέατρο των παραισθήσεων.

 

facebook chat