Το θέατρο των ψευδαισθήσεων – ερωτική έλξη στο διαδίκτυο (συμβουλές για άνδρες)
September 3, 2018
Να ζούμε με τις ανώτερες αξίες μας
February 24, 2019

Ένας νέος έρωτας είναι μια επιθυμία που δονεί και ξεσηκώνει το μυαλό και το σώμα. Το μυαλό και το σώμα όμως είναι ανάγκη να ‘χορεύουν΄ στον ίδιο ρυθμό με εκείνο που πάλλεται η επιθυμία. Και να, μέσα στη πλήξη, τη σιγή και την ατονία, ένας ξαφνικός έρωτας αρχίζει να μου γοητεύει τα αισθήματα. Ένας από τους αμέτρητους ερωτικούς αγγέλους ήλθε και προσγειώθηκε δίπλα μου, αλλά, τι γίνεται τώρα…. Εγώ που θέλω τόσο πολύ αυτό το πλάσμα, μένω ακίνητος, αμήχανος, χαμένος κι ανέκφραστος… Να μην το ξέρει η ίδια και τίποτα άλλο να μη δουλεύει για μας. Το πλάσμα του πόθου μου δε βρίσκεται στο ζωτικό μου χώρο και δεν έχω καμιά ελπίδα να μου χαρίσει ένα χαμόγελο…

Αλλά ακόμη και με ένα φευγαλέο χαμόγελο, η ζωή δεν είναι κινηματογραφική ταινία, όπου όλα μπορούν να συμβαίνουν.

 

 

 

Για φαντάσου πόσοι ανεκπλήρωτοι έρωτες περνάνε και χάνονται στο δρόμο, στο τρένο ή στην καφετέρια… Για να βγεις από το χειμώνα της μοναξιάς και να μπεις ξανά στην άνοιξη του έρωτα, χρειάζεται ένα οικείο, ζεστό και χαλαρό περιβάλλον. Μέσα σε αυτό το χώρο βγάζεις τον καλύτερο εαυτό σου, διακρίνεις πολλά επιθυμητά πρόσωπα, κοινές προθέσεις και αφήνεις τους άλλους να πλάσουν την εικόνα τους για σένα. Είναι μαγικό τα πράγματα γύρω να δουλεύουν σε αρμονία με τη δική σου θέληση!

Βγες έξω και κάνε ότι αγαπάς! Είναι ο καλύτερος τρόπος να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο για σένα!

Λέω να κάνω κάτι άλλο… Να αφήσω στην άκρη τις φτηνές δικαιολογίες και να είμαι ειλικρινής. Ο Α’ ή ο Β’ χώρος δεν κάνει κάποια διαφορά στον έρωτα. Το βάσανο είναι ότι θέλω να είμαι ερωτεύσιμος, αλλά δε το νιώθω… Ο τόνος μου είναι αδύναμος, η ζωτική μου ενέργεια είναι χαμηλή, η εικόνα μου θολή κι οι άλλοι γύρω το διακρίνουν. Δεν είμαι τόσο χαρούμενος, κεφάτος, δεν είμαι άνετος να μπω ξανά στο παιχνίδι και να κερδίσω ένα χρυσό ταίρι. Ο έρωτας μοιάζει σαν παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού, το χαίρεσαι σαν παιδί, με επίγνωση ότι δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις. Η τέχνη να γοητεύεις και να ανοίγεις τη θηλυκή καρδιά με λόγια και πράξεις είναι ανδρικό προνόμιο. Η αγκαλιά της γυναίκας ανοίγει για μένα, από τη στιγμή που έχει διακρίνει σε κάποιο βαθμό πάνω μου το φίλο, τον εραστή, το θαυμαστή, το σύμβουλο, τον συνεργάτη, το σύζυγο, την οικονομική άνεση και ίσως κάποιο απωθημένο ή προγονικό ιδανικό. Όσοι άνδρες γνωρίσουμε απόρριψη και αδιαφορία ας μην το βάζουμε κάτω. Οι γυναίκες είναι κάτι σαν terra incognita. Γνωρίζουν καλά ότι δεν τις γνωρίζουμε… Γι αυτό ας τις αφήνουμε να μας μιλάνε αντί να μας ακούνε Ας μάθουμε τη τέχνη της κατάκτησης στους χώρους και στις συναντήσεις με τα κορίτσια που λαχταράμε, ας βγάζουμε στο φως τα δυνατά μας στοιχεία και τα ταλέντα μας, ας κάνουμε με πάθος αυτά που αγαπάμε και ας φροντίζουμε σε καλή – φυσική και σεξουαλική – υγεία το σώμα μας.

Μάθημα πρώτο, λοιπόν, ο έρωτας για να ενώσει θέλει να βρει και τους δύο γεμάτους υγεία, χαρά και δίψα για ζωή. Μάθημα δεύτερο, η γυναίκα είναι ο πιο απολαυστικός και ανταποδοτικός στόχος γιατί τα οφέλη του έρωτα είναι πολλαπλά. Μάθημα τρίτο, ο παράδεισος μιας γυναίκας ανοίγει σε όποιον νοιάζεται για τη ζωή της, όχι μόνο για το σώμα της και ξέρει να ικανοποιεί τις ανάγκες της.

Μην κάνετε λάθος… Κάθε άρνηση από μια γυναίκα που σας καίει το μυαλό δεν αφορά τη δική σας γοητεία και ικανότητα. Είναι τις περισσότερες φορές ένα σημάδι από τη θεία πρόνοια του Έρωτα ή του Αντέρωτα, για να μη χαθεί χρόνος και ενέργεια σε κάτι που δεν έχει μέλλον. Και αν χρειαστεί να μπείτε σε περιπέτειες με πολλές σχέσεις ή χωρισμούς, μην το πάρετε λάθος… Είναι κάποιες ψυχές που έχουν προορισμό σε αυτήν τη ζωή να γίνουν πιο καθαρές, ανάλαφρες, σοφές και δυνατές για να μπορούν στο τέλος να δεχτούν μεγάλη ευτυχία!

Οι νεότεροι φίλοι μου που δοκιμάζουν την τύχη τους στο φλερτ και το να πιάνουν κουβέντα με νέα κορίτσια, παίζοντας με τη γοητεία και τις πιθανότητες του απρόβλεπτου, αν φυσικά βρίσκουν ότι και οι ίδιοι είναι ερωτεύσιμοι, θα είχαν κάθε λόγο να ρωτούν σε ποια μέρη μπορείς εύκολα να πιάσεις επαφή με μια επιθυμητή κυρία που φαίνεται δεκτική και ερωτικά διαθέσιμη, με ξεκάθαρο στόχο μια νέα κατάκτηση. Η δική μου εντύπωση ως τώρα ήταν ότι αυτές οι ευκαιρίες δουλεύουν πιο ομαλά σε χώρους όπως
• Τα πάρτι που ακολουθούν κοινωνικά, επιστημονικά και πολιτισμικά γεγονότα
• Σε εκδηλώσεις διασύνδεσης (networking events)
• Σε διακοπές, εκδρομές ή κρουαζιέρες
• Σε οργανωμένα πάρτι γνωριμιών (dating events)

Aπό τους πιο έμπειρους στην αποπλάνηση σε αυτό το κυνήγι του νέου έρωτα, ο Steve Marshall, προτείνει να βλέπεις με άλλο τρόπο τα κορίτσια που συναντάς στους χώρους που συχνάζεις μέσα στη πορεία της μέρας. Αξίζει τον κόπο, αναφέρει, να καθιερώσεις μια εικόνα ωραίου, κοινωνικού, πρόσχαρου ατόμου για να κερδίζεις χαμόγελο και οικειότητα, πρόθυμος για όλα και γεμάτος ιδέες. Εδώ τα μέρη και οι στιγμές που ο ίδιος προτείνει ως ευκαιρίες:

• O χώρος εργασίας
• Το Γυμναστήριο
• Τα night club και το bar
• Τα parties για ελεύθερους
• Τα μουσεία και τα βιβλιοπωλεία
• Οι σχολές χορού
• Οι βιβλιοθήκες
• Τα supermarkets
• Οι εθελοντικές οργανώσεις και ομάδες ενδιαφερόντων
• Οι βραδινές τάξεις
• Οι διαλέξεις και τα σεμινάρια (να έρχεσαι νωρίς)
• Οι σελίδες γνωριμιών (online dating sites)
• Η δικτύωση από φίλους, την οικογένεια, παντρεμένες φίλες κλπ
• Τα κορίτσια της διπλανής πόρτας
• Τα κορίτσια από τις τηλεφωνικές υπηρεσίες με τη ‘χρυσή φωνή’

Οι ευκαιρίες τρέχουν μαζί με το χρόνο και δεν περιμένουν. Να είστε φιλικοί, να λέτε ‘γεια’ και να χαμογελάτε! Αμέτρητα τα κορίτσια παντού περιμένουν να τις ‘’δείτε με άλλο μάτι’’. Να είστε ερωτεύσιμοι, έτοιμοι και σίγουροι για επιτυχία. Τα κορίτσια προτιμούν να βρίσκονται με τύπους που κερδίζουν. Η σιγουριά σας κάνει χαλαρούς, ώστε να μην παίρνετε τόσο σοβαρά μια συνάντηση με ένα νέο πρόσωπο, προσθέτει μυστήριο και πόντους στην αξία και την εικόνα σας. Δεν είστε κολλημένος, δεν τρέχετε πίσω από καμία, δεν περιμένετε ανυπόμονα για κάτι, δεν επιμένετε για απαντήσεις…

Να τις κάνετε να νιώθουν όμορφα και να εξάπτετε τη φαντασία τους με ρομαντικές επιλογές. Με μια τακτική χαλαρή, κεφάτη, ελκυστική και σέξι, να τις κοιτάτε στα μάτια, να τις ρωτάτε, να τις αφήνετε να μιλάνε και όταν μιλάτε να είναι για αυτά που αυτές μοιράζονται μαζί σας. Αφήνετε και τη σιωπή να μιλά για λίγο. Θα ήταν έξυπνο επίσης κάποιες στιγμές να φαίνεστε αδύναμοι και ευάλωτοι: Δεν θα πιστεύετε πόση συμπάθεια και ανταπόκριση θα κερδίσετε για αυτό. Μην πέσετε στην παγίδα να παριστάνετε τον ηγέτη και τον αρσενικό ήρωα, κάτι που πολλοί άνδρες δοκιμάζουν. Ο δυνατός άνδρας δεν καυχιέται και δε γίνεται βαρετός. Να μαθαίνετε τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες των κοριτσιών ακούγοντας τις συνομιλίες τους ή διαβάζοντας γυναικεία περιοδικά.

Όλες οι γυναίκες γοητεύονται από πράγματα όπως η καλή εμφάνιση, ο πλούτος, η κοινωνική προβολή και η φήμη (αν και πολλές δεν θα το παραδεχτούν), αλλά υπάρχει κ ά τ ι πολύ πιο σημαντικό από αυτά και αυτό το εκτιμά αρκετά μ το θηλυκό ασυνείδητο. Η π ρ ο σ ω π ι κ ό τ η τ α του άνδρα, με άλλα λόγια το σύνολο με τις πιο ακριβά στοιχεία της ψυχής και του μυαλού του, μαζί με την π ε π ο ί θ η σ η της επιτυχίας, λειτουργούν σαν ζωικός μαγνητισμός και τα καλύτερα στον κόσμο αφροδισιακά, για να δέσει ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν τις ευλογίες του έρωτα και αν γεμίσει η ψυχή τους με αγάπη και θαυμασμό άλλων ανθρώπων. Η δική μου παρώθηση σε σας, τους φίλους μου, είναι ηχηρή και επείγουσα: Μάθετε τα δυνατά στοιχεία του μυαλού και του χαρακτήρα σας! Κάνετε αυτά που γεμίζουν πάθος και ενθουσιασμό τη ζωή σας! Διαβάστε και ακούστε περισσότερα για τη σοφία και την τέχνη του έρωτα! Ζητήστε βοήθεια από όσους γνωρίζουν και εμπιστεύεστε!

 

Η ευγενική τέχνη της αποπλάνησης ενός άνδρα ή μιας γυναίκας, όπως τη διδάσκει η Relationship & Sex Coach Ειρήνη Χειρδάρη, έχει τις ρίζες της σε κάποιες πρωταρχικές αλήθειες που είναι και αφροδισιακά του εγκεφάλου: Με απλές επιλογές και αλλαγές στη συμπεριφορά σου, μπορείς να αποφύγεις τα λάθη να κάνεις έναν άντρα/μια γυναίκα να σε θαυμάσει, να σεβαστεί και να σε δει σαν ενδεχόμενο μεγάλο έρωτα με λαγνεία, ρομαντισμό και συντροφικότητα (www.sexelixis.com). Έχει η τέχνη του έρωτα άραγε συνταγές, μαθήματα και εγχειρίδια; Και βέβαια ναι! Και είναι τόσο ανεκτίμητα, αφού διαλύουν τη μοναξιά τη λογική και τη ρουτίνα και γεμίζουν τη ζωή με ικανοποίηση πόθων, πάθος και αγάπη…

facebook chat