Το ίντερνετ σκοτώνει – αυξάνονται τα εθισμένα παιδιά στην Ελλάδα!
September 18, 2016
Aλλαγή αυτοεικόνας
October 8, 2016

 

 

 

ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ

  1. Η αδύναμη συγκέντρωση στο ζητούμενο/σκοπό
  2. Η φτωχή φαντασία
  3. Η έλλειψη θάρρους
  4. Η άγνοια

 

ΦΑΝΤΑΣΙΑ & ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ

Ιδανική ‘εικόνα’

Μετατροπή στόχου σε φόρμα/εικόνα, σε σημείο στον τοίχο ή σε φλόγα κεριού

Χρώματα και εξιδανικευμένα λόγια

Πρωί και βράδυ περιήγηση στην εικόνα, στο σημείο ή στη φλόγα που αναπαριστούν το στόχο, με συναίσθημα, ενώ κάθε φορά συμπληρώνω λόγια και χρώματα

Γίνομαι ένα με την εικόνα, το σημείο ή τη φλόγα

Δύναμη της Θέλησης (ζωή με το πνεύμα)

 

 

 capturjje

 

 

 

 

 

 

Όταν χρησιμοποιείς τη θέλησή σου για να κατευθύνει τη δύναμη που ρέει άφθονη κάθε στιγμή μέσα στη συνείδηση, η ζωή σου αλλάζει με εκπληκτικούς τρόπους. Αυτό συμβαίνει γιατί αυτή η δύναμη, δηλαδή η ενέργεια του πνεύματος, είναι η πιο ισχυρή μορφή ενέργειας στο σύμπαν. Διεισδύει σε όλο το χρόνο και το χώρο. Η δύναμη αυτή έχει δύο πολύ ισχυρά όπλα για να ανοίξεις το δρόμο της επιτυχίας. Τη θέληση και τη φαντασία! Έτσι, όταν θα επικεντρωθείς με τη φαντασία σου σε μια ενιαία και ακριβή ιδέα, όπως είναι η εικόνα της ζωής που θέλεις να ζεις, αυτή η ενέργεια θα σου φέρει μια ισχυρή σύνδεση με το σύμπαν που, με τη σειρά του και τη δύναμή του, θα σε φέρνει, αργά αλλά σταθερά, όλο και πιο κοντά σε αυτήν εικόνα.  Όπως αναφέρει η  Mary Morrissey, που διδάσκει το θέμα της υλοποίησης των ονείρων «Είναι αδύνατο να φτάσεις στα όνειρά σου από εκεί που βρίσκεσαι τώρα. Θα πρέπει να προέρχεσαι από αυτά……» Με άλλα λόγια, θα πρέπει να ‘’κατοικήσεις’ μέσα στην εικόνα στο εσωτερικό του μυαλού σου. Να πάρεις το μυαλό σου από τις τρέχουσες φροντίδες και το ‘’ρίξεις’’ εκεί, δηλαδή στη ζωή που θέλεις. Με το να βάζεις κάθε μέρα τον εαυτό σου μέσα στη νέα εικόνα, οποιαδήποτε τεχνητά ‘τείχη’ που έχεις δημιουργήσει θα εξαφανιστούν.

 

ΝΑ ΓΊΝΕΙΣ ‘ΕΝΑ’ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ!

 

Ξεκάθαρα, όταν φαντάζεσαι το καλό που επιθυμείς, και χρησιμοποιείς τη θέλησή σου για να κρατήσει αυτή την εικόνα στο μυαλό σου, μπορείς να δημιουργήσεις πραγματικά ένα κανάλι, για να κινηθεί το καθαρό και ανόθευτο πνεύμα μέσα σου και δια μέσου του εαυτού σου! Αρχικά, το πνεύμα χτίζει την εικόνα στο συνειδητό μυαλό σου, και στη συνέχεια την κάνει να ρέει μέσα στο υποσυνείδητο μυαλό.  Εκεί είναι το μέρος όπου το ζεύγος δυνάμεων της θέλησης και της φαντασίας δημιουργεί τη νέα κατάσταση. Συμβαίνει, όπως χρησιμοποιείς τη θέλησή σου, για να να εντυπώνεις με το στοχασμό κάθε μέρα την εικόνα στο υποσυνείδητο, αυτή να αρχίζει να εκδηλώνεται εκεί με νέες δονήσεις και ενέργειες. Και αυτό δημιουργεί μια ισχυρή ελκτική δύναμη, για να έλθει η εικόνα πίσω σε σας, σε φυσική μορφή.

 

Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

 

Αν είσαι νέος σε αυτό το πεδίο σκέψης και δράσης, αυτό είναι μια δημιουργική συνήθεια αλλά και μια μεγάλη αλήθεια. Ακριβώς όπως είναι μια αλήθεια από τη Φυσική, ότι όταν τύχει να συναντηθούν δυο εξαιρετικά ισχυρές δυνάμεις, το αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει το τοπίο για πάντα. Ο άνεμος και η φωτιά, για παράδειγμα, να συνδυάζονται και να καίνε χιλιάδες ξερή βλάστηση, ανοίγοντας το δρόμο για μια νέα μορφή στο τοπίο. Δύο ρεύματα νερού, όταν ενωθούν, σχηματίζουν ένα ποτάμι που δημιουργεί και συντηρεί νέα ζωή στις όχθες του, για εκατοντάδες, ακόμα και χιλιάδες χρόνια. Το να σκεφτείς τη φαντασία και τη θέληση ως δύο  πολύ ισχυρές δυνάμεις, δεν είναι υπερβολή. Και αν το επιτρέψεις, η σύνδεσή τους θα ανανεώσει και θα μεταμορφώσει και το τοπίο της δικής σου ζωής,  με τους πιο θαυμαστούς τρόπους που μπορείς να φανταστείς.

 

Καλή νέα πορεία!

Με αγάπη

 

Άκης Ρόμας

facebook chat